Coal Harbour  This four-bedroom, 3,000 square-foot sub penthouse overlooks Burrard Inlet and Stanley Park.

Coal Harbour

This four-bedroom, 3,000 square-foot sub penthouse overlooks Burrard Inlet and Stanley Park.

AndreaMcLean_CoalHarbour_03.jpeg
 In the master bedroom, the quilted texture of Patricia Urquiola’s Husk chair mirrors the building facades, while its surprising comfort provides a contrast to them.

In the master bedroom, the quilted texture of Patricia Urquiola’s Husk chair mirrors the building facades, while its surprising comfort provides a contrast to them.

 The bespoke millwork provides a gentle thread that runs through every room, creating a richer experience than stock condo cabinetry.

The bespoke millwork provides a gentle thread that runs through every room, creating a richer experience than stock condo cabinetry.

 As part of the custom millwork, all appliances are integrated and invisible, which creates a minimal and quiet effect.

As part of the custom millwork, all appliances are integrated and invisible, which creates a minimal and quiet effect.

 The subtle grain of the sedimentary rock reveals the natural process at work, which appealed to the geologist client.

The subtle grain of the sedimentary rock reveals the natural process at work, which appealed to the geologist client.

 When the surface wall was removed, it revealed the building’s concrete core, complete with construction pencil notes. It became its own art, and a conversation piece.

When the surface wall was removed, it revealed the building’s concrete core, complete with construction pencil notes. It became its own art, and a conversation piece.

AndreaMcLean_Coal Harbour_16.jpeg
 Keeping colours light in tone, and using a mix of natural and recessed halogen lighting makes the room bright and cheery even on the cloudiest of Vancouver days.

Keeping colours light in tone, and using a mix of natural and recessed halogen lighting makes the room bright and cheery even on the cloudiest of Vancouver days.

AndreaMcLean_Coal Harbour_17.jpeg
 The undulating silhouette of the Patricia Urquiola Bend sofa mimics the form of the mountain range, and draws it into the room.

The undulating silhouette of the Patricia Urquiola Bend sofa mimics the form of the mountain range, and draws it into the room.

 Hidden behind a door, integrated into the custom millwork, guests discover a surprise grotto: a monochromatic room with a black granite sink.

Hidden behind a door, integrated into the custom millwork, guests discover a surprise grotto: a monochromatic room with a black granite sink.

 Coal Harbour  This four-bedroom, 3,000 square-foot sub penthouse overlooks Burrard Inlet and Stanley Park.
AndreaMcLean_CoalHarbour_03.jpeg
 In the master bedroom, the quilted texture of Patricia Urquiola’s Husk chair mirrors the building facades, while its surprising comfort provides a contrast to them.
 The bespoke millwork provides a gentle thread that runs through every room, creating a richer experience than stock condo cabinetry.
 As part of the custom millwork, all appliances are integrated and invisible, which creates a minimal and quiet effect.
 The subtle grain of the sedimentary rock reveals the natural process at work, which appealed to the geologist client.
 When the surface wall was removed, it revealed the building’s concrete core, complete with construction pencil notes. It became its own art, and a conversation piece.
AndreaMcLean_Coal Harbour_16.jpeg
 Keeping colours light in tone, and using a mix of natural and recessed halogen lighting makes the room bright and cheery even on the cloudiest of Vancouver days.
AndreaMcLean_Coal Harbour_17.jpeg
 The undulating silhouette of the Patricia Urquiola Bend sofa mimics the form of the mountain range, and draws it into the room.
 Hidden behind a door, integrated into the custom millwork, guests discover a surprise grotto: a monochromatic room with a black granite sink.

Coal Harbour

This four-bedroom, 3,000 square-foot sub penthouse overlooks Burrard Inlet and Stanley Park.

In the master bedroom, the quilted texture of Patricia Urquiola’s Husk chair mirrors the building facades, while its surprising comfort provides a contrast to them.

The bespoke millwork provides a gentle thread that runs through every room, creating a richer experience than stock condo cabinetry.

As part of the custom millwork, all appliances are integrated and invisible, which creates a minimal and quiet effect.

The subtle grain of the sedimentary rock reveals the natural process at work, which appealed to the geologist client.

When the surface wall was removed, it revealed the building’s concrete core, complete with construction pencil notes. It became its own art, and a conversation piece.

Keeping colours light in tone, and using a mix of natural and recessed halogen lighting makes the room bright and cheery even on the cloudiest of Vancouver days.

The undulating silhouette of the Patricia Urquiola Bend sofa mimics the form of the mountain range, and draws it into the room.

Hidden behind a door, integrated into the custom millwork, guests discover a surprise grotto: a monochromatic room with a black granite sink.

show thumbnails